• Instagram - Black Circle

The Goddess Guide | Door: Davey Moons, Start je Praktijk​

About me

Zolang als ik mij kan herinneren was ik op de vlucht voor mijzelf. Diep van binnen voelde ik onrust en een knagende leegte. Ik ging op jacht om deze leegte te vullen. Ik was op zoek naar liefde, geluk en waardering in de buitenwereld. Ik leefde van afleiding naar afleiding. Luisteren naar mijn gevoel en lichaam vond ik maar saai en wist ook eigenlijk niet zo goed hoe dit überhaupt moest. Ik stond al vanaf kinds af aan op standje overlevingsmodus.

 

Zowel op werk als in mijn sociale leven was ik omringd door mensen. Ik was niet zo comfortabel met het "alleen zijn." In stilte zijn of zitten was niet mijn ding, is wat ik vaststelde na vele "mislukte" meditatie pogingen.  Mijn lichaam gaf me vaak aan dat ik rustiger aan moest doen want ik ging zeer regelmatig over mijn eigen grenzen heen. Met een instelling van "ik moet sterk zijn en doorgaan" luisterde ik niet naar de tekenen die mijn lichaam gaf en uiteindelijk stortte ik in. Ik had een traumatische jeugd en groeide op in angst. Ik voelde me altijd verantwoordelijk voor alles en iedereen. Eigenlijk dacht dat ik dat ik de gebeurtenissen uit mijn jeugd wel verwerkt had en dat er wel ergere dingen waren dan mijn verhaal. Zodoende wees ik mijn innerlijke kind keer op keer af. Dat gevoel van afgewezen worden als kind deed ik nu mijzelf aan. Diep van binnen was ik als de dood om al die oude gevoelens naar boven te laten komen. Gevoelens die ik diep in mijzelf had begraven. Ik leefde met maskers en hoge muren om mezelf te beschermen, maar dit bleek een illusie. Daarmee blokkeerde ik mezelf om liefde te ontvangen.

Er volgde een zeer intensieve periode waarin ik eerlijk naar mijzelf en mijn leven ging kijken. Door onder andere volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen geluk, door mijzelf op nummer 1 te zetten, door mezelf lief te hebben, door veel tijd in stilte door te brengen, door op avontuur te gaan in mijn innerlijke wereld, is mijn hele leven veranderd. Ik vond rust, geluk en liefde in mezelf. Het is nu mijn missie, om anderen te leiden naar wie ze werkelijk zijn, om vanuit daar weer werkelijk te gaan leven in plaats van te overleven.